Kozijnen uit het beste hout

Warmte, duurzaamheid en de prachtige uitstraling. Eigenschappen die houten kozijnen bijzonder en onvervangbaar maken. Loedeman ontwikkelt en produceert de mooiste kozijnen. Precies op maat en met oog voor detail.

Loedeman staat voor u klaar!

We maken vakwerk. We hebben een passie en liefde voor hout. En een gedrevenheid die we elke dag tot uiting brengen bij het ontwikkelen en vervaardigen van prachtige maatwerkkozijnen. Voor nieuwbouw, renovatie of de zakelijke klant.

Vakmanschap is meer dan alleen het maken van mooie kozijnen. Het begint al bij het juiste advies! Waarmee kunnen wij u helpen? Graag komen we in een vroeg stadium met u in contact. We delen onze kennis graag, om vervolgens een goed voorstel te presenteren.

De Loedemannen zijn echte vakspecialisten. Vanuit jarenlange ervaring ontwikkelen, produceren en plaatsen we de allermooiste kozijnen.

We leveren kozijnen, maar kunnen u ook volledig ontzorgen.

Volledige ontzorging
Loedeman heeft alle kennis in huis om projecten van A tot Z uit te voeren. Geen vraag is ons te bijzonder; we ontzorgen u graag volledig.

Kozijnen bestellen (particulier en zakelijk)
De doe-het-zelver en de zakelijke klant is bij Loedeman aan het juiste adres. Samen bepalen we precies wat nodig is. Succes verzekerd, want afspraak is afspraak.

 

Bekijk de Loedeman kozijnen

Kunnen wij u helpen?

    • Max. bestandsgrootte: 20 MB.