Welkom bij Loedeman Kozijnen

Hout! Wat ons betreft het allermooiste materiaal voor maatwerkkozijnen. Warm, duurzaam en karakteristiek. Loedeman Kozijnen ontwikkelt, produceert en plaatst kozijnen. Vakkundig en precies op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Goede prijs, nog betere kwaliteit
  • Vakkundige montage en afwerking
  • Levertijd: 6 weken

Kozijnen uit het beste hout

Mooie kozijnen zijn beeldbepalend voor uw woning. De afwerking en uitstraling passen – als het goed is – precies bij het aanzien van uw huis. Houten kozijnen zijn en blijven de beste keuze voor uw huis. Loedeman maakt gebruik van het allerbeste hout. Duurzaam als het gaat om houtwinning; duurzaam in de praktijk.

Houten kozijnen zijn beeldbepalend voor de uitstraling van uw woning”

Er zijn veel soorten hout beschikbaar. Voor buitenkozijnen hebben we een voorliefde voor hardhout. Houtsoorten zoals bijvoorbeeld Meranti, Mahonie of Accoya. Prachtig bewerkbaar en met een levensduur van minimaal 50 jaar.

Bekijk de Loedeman kozijnen

Een greep uit onze projecten

Loedeman staat voor u klaar!

Met een schat aan ervaring is Loedeman de perfecte partner voor het leveren en monteren van kozijnen. We noemen dat zelf wel “vakmanschap van de bovenste plank”. Perfectie en oog voor detail zijn de vaste ingrediënten die succes verzekeren.

Dat begint al bij ons eerste gesprek. U krijgt een concreet antwoord op uw aanvraag, gekenmerkt door een steekhoudend advies. Ook in de realisatie ziet u ons oog voor detail terug. Van inmeten tot montage; alles gebeurt vakkundig.

Alles wat we doen is maatwerk. Geen standaardproducten dus. Complexe vormen, speciale wensen? Het klinkt ons als muziek in de oren. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

  • Maatwerk! Wij gaan de uitdaging graag aan.
  • Pro-actief. Binnen 6 weken geplaatst.
  • Vakmannen met oog voor detail.