Daarom kiest u voor Loedeman Kozijnen

Een houten kozijn is niet alleen duurzaam; het is een essentieel onderdeel van de uitstraling van uw woning. Het maakt het plaatje compleet.

We vertellen u graag over de voordelen van onze kozijnen én over de voordelen van samenwerken met Loedeman.

 • Goede prijs, nog betere kwaliteit
 • Vakkundige montage en afwerking
 • Levertijd: 6 weken

Loedeman staat voor u klaar!

Nieuwe kozijnen nodig? Een klus waar u misschien tegen opziet. Welk hout, welke opties en welke afwerking? Samen met u maken we het ontwerp. Vervolgens regelen wij de rest. U heeft er geen omkijken naar.

Bekijk de Loedeman kozijnen

 

 

De voordelen van onze kozijnen

 • Alle kozijnen worden gemaakt van mahoniehout: een sterke en stabiele houtsoort. Het is minder vatbaar voor bijvoorbeeld uitzetten of krimpen, en daardoor goed bestand tegen de weersomstandigheden. Mahoniehout is relatief makkelijk te bewerken. Wel zo handig als we voor u kozijnen op maat maken! Daarnaast heeft deze houtsoort een lange levensduur. Resultaat: een kozijn dat gerust een halve eeuw meegaat.
 • We leveren onze kozijnen met HR++ of HR+++ glas, met alle mogelijke opties (zoals geluidswerend, zonwerend en TGI-kaders). Natuurlijk adviseren we u graag wat voor uw situatie de beste oplossing is.
 • Een kozijn is pas perfect als het past bij de uitstraling van uw woning. Daarom leveren we onze kozijnen in de door u gewenste kleur. Standaard worden ze 2 keer gegrond, met de optie tot voorlak of zelf aflakken.
 • We monteren de kozijnen onzichtbaar, voor de mooiste uitstraling. Plaatsing binnen 6 weken.

 

Heeft u vragen over onze kozijnen? Hier vindt u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel of mail ons gerust.

De voordelen van samenwerken met Loedeman

 • U kunt altijd van ons op aan. Wij hebben namelijk alles in eigen beheer: het inmeten, het produceren, het plaatsen en het afwerken van de houten kozijnen. Zo weten we zeker dat we kwaliteit leveren en alles tot in detail klopt.
 • Vakmanschap zit voor ons in het product én in de service. Wij werken met een klein team en dat zorgt voor korte lijnen. U kunt ons dus makkelijk bereiken voor overleg en we denken altijd met u mee.
 • U krijgt maatwerk tot op de millimeter. Wij zijn specialisten en echte houtbewerkers. Hout is – wat ons betreft – namelijk het mooiste materiaal voor maatwerkkozijnen. Dus heeft u een maatwerkkozijn nodig? We kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan!

 

“Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel met Marius en terecht. Wij hebben alle 15 kozijnen van ons huis door Marius laten vervangen en hebben geen moment spijt van. Marius werkt hard en netjes, een echte vakman die ook helder communiceert en zijn afspraken nakomt!”

Een greep uit onze projecten

Over ons

Bij Loedeman werken specialisten in houten kozijnen. De Loedemannen produceren en leveren kwalitatief hoogwaardig werk. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie.

We denken met u mee, hebben oog voor detail en werken netjes. Lees hier meer over ons .

Laat u overtuigen door de voordelen van Loedeman

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Dat doen we door proactief mee te denken, met u de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken, helder te communiceren en door vanzelfsprekend vakkundig te werken. Vraag vandaag nog een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ervoor kiezen om de kozijnen door ons te laten produceren en te laten leveren. Maar natuurlijk verzorgen we ook graag de montage voor u.

Spreken we u snel?

  • Max. bestandsgrootte: 20 MB.